HOME OVER ROBYNZ COLLECTIES NIEUWS INTERIEURADVIES PROJECTEN PRIVATE SHOPPING AANBIEDINGEN CONTACT

OVER ROBYNZ

 • FASHIONSHOW april15
 • Team Robynz

  Team Robynz
  Johan Robijns

  Eigenaar en binnenhuisarchitect / interieurontwerper, afgestudeerd S.V.M. (Stichting Vakexamens Meubileringsbedrijven). Regelt tevens de automatisering en logistiek.
  Janet Sikma

  Eigenaar, interieurontwerpster en stylist.

  Doet de inkoop en styling van de winkel en bezoekt regelmatig klanten voor interieuradvies.  Initieert klantenacties en evenementen.
  Josefien Koenen

  Interieurontwerpster en adviseur

  Afgestudeerd aan:
  Interieur en design aan het Friesland College (3jr)
  Jan des Bouvrie Academie in Deventer (4jr)

  Bij Robynz begonnen als stagiaire in 2007 en daarna in vakanties en weekends naast haar interieuropleiding, nu in vaste dienst.
  Gaat vaak mee op inkoop en geeft interieuradvies aan klanten in de winkel en op locatie. Tevens onderhoudt zij de website en Facebook pagina van Robynz en ondersteunt acties en evenementen.
  Maureen Woudstra

  Werkt sinds maart 2012 bij Robynz en gaat in September 2013 de opleiding Kleur en Interieur Vormgever volgen aan de vakschool Cibap in Zwolle. Adviseert klanten in de winkel en ondersteunt diverse evenementen van Robynz.
  Natascha Soek

  Werkt sinds mei 2012 als parttime verkoopster bij Robynz en heeft geen specifieke vakopleiding gevolgd maar heeft veel affiniteit met wonen wat in haar eigen woning goed te zien is. Dus kortom ze heeft er gevoel voor en kan dat goed vertalen/adviseren naar klanten m.b.t. Kleur en stijl. Verzorgt de verkoop in de winkel en ondersteunt ook bij diverse evenementen
  Marian Folkerts

  Administratief medewerkster sinds 1996. Haar werkplek is in het mooie kantoor van Robynz op de eerste verdieping van een van de monumentale panden en neemt daar de volledig geautomatiseerde administratie voor haar rekening.