HOME OVER ROBYNZ COLLECTIES NIEUWS INTERIEURADVIES PROJECTEN PRIVATE SHOPPING AANBIEDINGEN CONTACT

OVER ROBYNZ

 • FASHIONSHOW april15


 • LET OP: GESLOTEN
 • Robynz Wonen & Lifestyle is gevestigd in Workum aan de Merk (plein) in 3 monumentale panden met een poort (ingang) en binnentuin/straat  met veranda. Workum is een watersportstadje (11-steden) met aan de ene kant het IJsselmeer en aan de andere kant de Friese Meren met veel historische panden en het bekende Jopie Huisman Museum waar Robynz ambassadeur van is.

  20 jaar geleden is Robynz begonnen met het concept wonen op een andere vernieuwde manier met compleet ingerichte stijlkamers geverfd in de mooie matte muurverven van Flamant. De winkel was en is nog steeds de voorloper van het huidige wonen & lifestyle. In de loop der jaren is deze alleen maar mooier geworden.

  In 2010 is kleding en schoenen aan het totale lifestyleconcept toegevoegd met mooie merken als 10days, Helena Hart, Freequent, SIMPLE, Bianco, Goosecraft en voor schoenen UNISA, Palladium & Goosecraft, Palladium,  Hoeden, shawls, sieraden en uurwerken van Davis waren al vanaf het begin (1991) in de winkel te vinden zodat de toevoeging van mooie kleding en schoenen naadloos aansloot bij het concept.

  In 2015 is er een herenlijn toegevoegd aan het concept van merken als ONLY & Sons en Palladium.

  In 2016 is begonnen met een eigen winkelstraatje @deharmonie en is een groot deel van de woonwinkel toegevoegd voor units aan het straatje@deharmonie. Het mooiste winkelstraatje van Workum.

  De eigen winkel is daardoor een stuk kleiner geworden maar nog steeds ruim van opzet 350m2.

  Op dit moment is de kleding de hoofdmoot in de winkel maar daarnaast nog steeds een aantal mooie banken, tafels, lampen en woonaccessoires.

  Van huis uit zijn ze bij Robynz interieur-ontwerper & stylist wat goed te zien is in de winkel. Bezoekers zijn iedere keer weer verbaasd en verrast door de toegepaste vernieuwingen en bijzondere samenstelling van collecties zowel kleding als interieur. Ieder jaar wordt er flink geinvesteerd in winkeluitstraling en collectiesamenstelling. De stijl van Robynz is tijdloos, stoer, sober, chic met een tikkeltje landelijk accent.